Wat doen wij?
Contact

Vrijblijvende offerte!

Aanleg

Onderhoud

Ontwerp

Advies

Tuinontwerp

Heeft u al precies in uw hoofd hoe uw tuin moet worden of juist nog totaal niet? Geen probleem! Wij ontwerpen geheel op maat een compleet tuinontwerp met bijbehorende offerte.

 

Grondwerk

Grondwerk, de basis van elke tuin of terrein. Wij verzorgen het grondwerk van uitgraven tot aan- en afvoeren van zand en grond met het juiste materieel.

 

Bestrating

Bestrating is er in alle soorten en maten. Gaat u voor een groot formaat keramiek tegel met harde voeg of een gebakken klinker? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.
Of het nu gaat om een tuin, schoolplein of bedrijventerrein, wij verzorgen het allemaal! 

Overkappingen

Overkappingen, deze zijn niet meer weg te denken uit uw tuin! Vier seizoenen lang genieten van uw tuin. Glazen schuifwand, houtkachel of een heater? Het kan allemaal!Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Erfafscheidingen

Een nieuwe erfafscheiding voor uw tuin of perceel? Ook dat verzorgen wij! Groene afscheiding, hout of combinatie met beton? Laat u adviseren voor de juiste erfafscheiding.

Keerwanden en beschoeiing

Is uw oude keerwand of beschoeiing aan vervanging toe,? Wij kunnen deze voor u plaatsen door middel van damwandprofielen of beschoeiingplanken.

Pergola's

Vindt u een overkapping zo definitief? Kies dan voor een Pergola, zo heeft u de keuze uit lekker in de zon zitten of juist in de schaduw.

Vlonders

Een huis aan het water? Dan kan een vlonder niet ontbreken, maar ook een uitstekende keuze onder uw overkapping!

Elektra en verlichting

Ook ’s avonds genieten van uw prachtige aangelegde tuin? Ook dat verzorgen wij, zo kunnen wij uw tuin, schuur en overkapping voorzien van 230v stroomvoorzieningen en uw complete tuin voorzien van verlichting.

Beplanting en gazon

Naast alle prachtige bloemen en planten in uw tuin, kunnen wij ook het dak van uw overkapping voorzien van een groendak

Ook aanleggen van gazon behoort tot deze taken of het nou gaat om graszoden leggen of inzaaien.

(Machinaal)Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden voor zowel uw nieuw aangelegde tuin of uw bestaande tuin, het kan allemaal. Wij voeren onderhoud uit voor particulier, scholengemeenschap, vve en bedrijven.
Zo kunnen wij voor u voorjaars- zomer en najaarsbeurten uitvoeren of op contractbasis.

Ook voeren wij machinaal onderhoud uit met ons breed aanbod machinepark. Denk hierbij aan machinaal hagen knippen, talud maaien, klepelmaaien, gazon- en weide maaien, machinaal onkruidbestrijden en veegwerkzaamheden.

Mini loon- en maatwerk

Wij voeren ook nog aanvullende diensten uit zoals het vervaardigen van tuinkasten, plantenbakken, tuinbanken en loungesets.

met ons aanbod van minitrekkers kunnen wij niet alleen machinaal onderhoud aanbieden, maar ook mini loonwerk zoals bomen kappen, snoei- en kaphout versnipperen, hout kloven, sneeuwschuiven i.c.m. zoutstrooien en frezen van grond en gazon

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

© 2024 Drechtsteden Hoveniers |  Power Internet B.V. |  privacyverklaring |  Algemene Voorwaarden | Power For Jobs